Es nekad nepārstāšu pateikties savai vīramātei par šo recepti. Ikviens, kurš pagaršo, lūdz recepti, es dalos

Kā jau nereti gadās, vedekla nesadzīvo ar vīramāti. Bet man šajā ziņā paveicās! Mana vīramāte vienmēr dalīsies pieredzē un sniegs noderīgus padomus.

Es vēlos jums pastāstīt par recepti, ar kuru viņa dalījās ar mani. Gardas pusdienas no vienkāršām sastāvdaļām. Tā priekšrocība ir tāda, ka to ir ērti ņemt līdzi konteinerā uz darbu vai ceļojumā.

Vāra kilogramu kartupeļu, līdz tie kļūst mīksti.

Pēc tam samīciet līdz biezenim.

Lasi vēl: Mamma man ieteica izmantot šo sastāvdaļu – tagad es zinu kā garšīgāk pagatavot vistas zupu…

Pievieno 100 gramus uz smalkās rīves sarīvēta siera.

Sasmalcināti zaļumi. Es ņēmu pētersīļus, bet jūs varat izvēlēties jebkurus.

Pievieno sāli, piparus, nedaudz ķiploku garšvielu un samaisa.

Rokas iesmērēju ar saulespuķu eļļu un veidoju apaļus plācenīšus.

Lasi vēl: Salāti “Sarkanais karalis” – jāgatavo 5 minūtēs, kopā 3 sastāvdaļas. Garšīgs, vienkāršs un budžetam draudzīgs

Griešanas dēli ietinēju pārtikas plēvē, lai tas nesasmērētos, un uzliku plācenīšus.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment